Tu visu dzīvi esi griezusi kūkas nepareizi. Eksperti atklāj, kā tas pareizi būtu jādara Posted on 19/10/201521/10/2015 by Oskars Andersons Related Post Ceptu kartupeļu zupa -mazliet neierasta, bet izrādās ļoti garšīga un patiks visai ģimenei Kartupeļu apgrauzdētā glazūra ar šķiņķa pildījumu un sierīgi kodieni Skumbrija savā sulā – pagatavo pats un izbaudi burvīgo garšu Katrs brīvdienu rīts ir gardākie svētki, par šo brokastu sastāvdaļu daudzi cilvēki pat nenojauš Smalkas nianses, kuras būtu jāzina, lai pagatavotu perfektu slaveno Alla karbonara Zinātnieki-saldummīļi atklāja, ka mēs izmantojam neoptimālu paņēmienu apaļu kūku sagriešanai. Nav nekā sarūgtinošāka par apkaltušas kūkas gabala saņemšanu. Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pareizi griezt kūku. Tālāk1 no 2 Jums varētu arī interesētKaimiņš jau piecus gadus šādi baro jāņogas un upenes: ogas ir teju tik lielas kā vīnogasĒdieni no maltās gaļas, kas pārsteidz ar neparastu pagatavošanas veidu – ne tādi kā ikdienā pierastsMīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 13. līdz 19. janvārim pastāstīs kā vislabāk saglabāt labas attiecības
Tā arī nesapratu, kas tiek darīts nepareizi, griežot kūku pa segmentiem?