Tu visu dzīvi esi griezusi kūkas nepareizi. Eksperti atklāj, kā tas pareizi būtu jādara Posted on 19/10/201521/10/2015 by Oskars Andersons Related Post 5 veidi, kā padarīt mājokli mājīgāku, netērējot ne centu Kā pagatavot itāļu maritozzo smalkmaizītes ar gaisīgo putukrējuma pildījumu Kā pagatavot “smorrebrod” ievērojot skandināvu pavāru tradīcijas Maigā imperatoru omlete, kas pagatavojama cepeškrāsnī un bez stāvēšanas tai blakus pie plīts Mīkstās un aromātiskās kanēļa bulciņas, kuras jo īpaši iecienījuši mazākie ēdāji Zinātnieki-saldummīļi atklāja, ka mēs izmantojam neoptimālu paņēmienu apaļu kūku sagriešanai. Nav nekā sarūgtinošāka par apkaltušas kūkas gabala saņemšanu. Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pareizi griezt kūku. Izlasi arī šoKāpēc olām nepieciešams siets un kartupeļiem – trauku švamme; Dalīsimies ar padomiem, kā vienkāršot ēdiena gatavošanuPieticīgākie vīrieši saskaņā ar zvaigžņu zīmei, jo viņi visu parādīs ar savu rīcībuKā pagatavot “smorrebrod” ievērojot skandināvu pavāru tradīcijas Tālāk1 no 2 Jums varētu arī interesētZvaigžņu prognoze 2025. gada 13. janvārim pateiks, kā vislabāk pavadīt nākamo dienuĒdieni no maltās gaļas, kas pārsteidz ar neparastu pagatavošanas veidu – ne tādi kā ikdienā pierastsKaimiņš jau piecus gadus šādi baro jāņogas un upenes: ogas ir teju tik lielas kā vīnogas
Tā arī nesapratu, kas tiek darīts nepareizi, griežot kūku pa segmentiem?